V PETEK BODO ORGANIZIRANI SAMO PRVI PREVOZI DOMOV

– ZA učence 6. do 9.r bo ŠPORTNI DAN (IGRE)

– ZA učence od 6. do 9.r, ki bodo imeli športni dan, bodo vsa kosila odpovedana. Kdor bo kosilo jedel v šoli, se mora prijaviti v kuhinji najkasneje v petek do 8.ure zjutraj.

– Učenci od 1. do 5.r bodo zaključili s poukom 5.šolsko uro.

– Učenci od 1. do 5.r sporočijo razrednikom, ali bodo na kosilu in v podaljšanem bivanju.

Objava: Olga Drole, pomočnica ravnateljice

 

NAVODILA ZA ŠPORTNI DAN 6. do 9.r

Fantje igrajo nogomet na igrišču z umetno travo, dekleta odbojko v telovadnici. Vsak razred lahko izbere dva fanta in dve deklici za turnir v namiznem tenisu. Zbor  je ob 8.05 na zunanjem igrišču oz. telovadnici oz. večnamenskem prostorU. Malica bo od 9.40  do 10.10. Športni dan bo končan do prvih prevozov.

 FANTJE – Nogomet:

V ekipi za nogomet je 5 igralcev + vratar in menjave. Vsak razred ima svojo ekipo. Razredi so razdeljeni v dve skupini (A – razredi in B – razredi). V skupini igrate vsak z vsakim. Igra se na umetni travi. Vsak razred zjutraj odda učitelju športa  seznam ekipe. Obvezna je športna oprema.

DEKLETA – Odbojka:

V ekipi za odbojko je 6 igralk +  menjave. Vsak razred ima svojo ekipo. Prva tekma je medrazredna – (a razred  igra proti b razredu). Nato zmagovalke igrajo šolski turnir med razredi.

NAMIZNI TENIS:

Vsak razred izbere dva učenca in dve učenki, ki zastopata razred na turnirju v namiznem tenisu. Tekmuje se po razporedu ločeno po spolu. Turnir bo potekal v večnamenskem prostoru. Seznam sodelujočih v namiznem tenisu oddate učitelju športa v četrtek – dan pred športnim dnevom

V primeru dežja –  športni dan odpade!

Vsem želiva lep športni dan.
Učitelja športa

 

 

 

(Skupno 43 obiskov, današnjih obiskov 1)