Spoštovane učenke, učenci, cenjeni starši!

Vlada RS je zaradi trenutnih epidemioloških razmer v državi v četrtek, 5. 11. 2020 sprejela sklep, s katerim je za 7 dni podaljšala uporabo omejitev, določenih v Odloku o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolski zavodih (Uradni list RS, št 152/20). Ministrica za izobraževanje, znanost in šport je na podlagi 104. člena Zakona o začasnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic COVID-19 (Uradni list RS, št. 152/20) izdala sklep, s katerim je zaradi še vedno zelo resne epidemiološke situacije in izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja virusa COVID-19 določila, da se bo od 9. 11. 2020 dalje vzgojnoizobraževalno delo v šolah za vse učence izvajalo na daljavo.

Učenci od 6. od 9. razreda v naslednjem tednu nadaljujejo s poukom na daljavo v spletnih učilnicah na enak način kot pred počitnicami.

Učenci 4. in 5. razreda so pripravljeni na pouk na daljavo in z delom pričnejo v ponedeljek, 9. 11. 2020 v spletnih učilnicah. Učitelji jim bodo pripravili vsa potrebna navodila.

Za pričetek dela v prvi triadi, bodo podrobnejša navodila podali razredniki posameznega razreda.

V tednu, ki prihaja, bomo vzpostavili tudi video komunikacijo preko aplikacije Teams (Office 365), ki bo enotni kanal naše šole. Učenci bodo prejeli točna navodila, v Oblak 365 pa se bodo morali prijaviti do srede, 11. 11. 2020. O vsem bodo natančno obveščeni v  ponedeljek, 9. 11. 2020.  

Pod dogodke bomo tekom dneva objavili tudi DODATNO obvestilo za učence.

Letos bo šolsko leto poln takšnih in drugačnih izzivov. Prepričana sem, da bomo zmogli, zato moramo ohraniti optimizem. Tudi korona ne bo trajalo večno in ko jo premagamo, bomo normalno  lahko živeli naprej, mogoče s hvaležnostjo za marsikaj, kar nam je bilo do sedaj samoumevno.

Bodite dobro in ostanite zdravi!

Melita Jakelj, ravnateljica.

(Skupno 508 obiskov, današnjih obiskov 1)