V petek, 11.2.2022, smo se tretješolci po malici podali na poseben potep.

Ker pri eTwinning-u sodelujemo pri projektu Outdoor learning, sva učiteljici Suzana in Evelina učencem pripravili posebno orientacijo v domačem kraju – Geocaching.

Učenci so bili razdeljeni v dve skupini – prva skupina je narisala ter vodila pot do prvega zaklada, druga pa pot od prvega do drugega zaklada.

Veselo smo si nadeli odsevne jopiče ter pozorno poslušali navodila: ” Desno … levo … kar naravnost … stop!” Prvi zaklad smo našli kar hitro – v škatli so se skrivale razglednice! Izbrali smo si tisto, ki je bila večini učencev všeč, napisali sporočilo naslovniku ter v škatlo položili svojo razglednico. Upamo, da jo bo kmalu odkril naslednji iskalec zakladov in nam jo poslal.

Pot nas je nato vodila do naslednje točke, ki se je nahajala v bližini kostnice. Zopet smo našpičili ušesa in sledili navodilom, a tokrat se nam je zaklad izmuznil iz rok. Čeprav smo ga iskali in iskali, ga nismo mogli najti. Še sreča, da sta imeli učiteljici s seboj poseben sladki zaklad, ki sta nam ga skrili, ko nismo gledali. Juhuhuuu, tega smo pa kar hitro odkrili, čeprav je bil skrit v skali! 🙂

Ker imamo radi dogodivščine, smo si zgradili še poseben “bunker” in hiiiitroooo odskakljali po gozdni poti do šole na kosilo.

Bil je suuuupeeeer dan, še ga bomo ponovili 🙂

Učiteljici

(Skupno 169 obiskov, današnjih obiskov 1)