Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

Prvi dan šolskega leta 2022/23 je pred vrati. S poukom bomo pričeli v četrtek, 1. 9. 2022. Za učence od 2. – 9. razreda se bo pouk začel ob 8:00 in bo potekal po urniku. Prvo šolsko uro bodo učenci preživeli z razredniki. Razredniki bodo učence sprejeli v šolski avli in jih odpeljali do učilnice. Učenci naj imajo s seboj copate in šolsko torbo z osnovnimi potrebščinami. Potekal bo tudi pouk izbirnih predmetov 6. in 7. šolsko uro. Organizirani bodo prvi in drugi prevozi oziroma odvozi.

Starši prvošolcev so prejeli vabila. Sprejem prvošolcev na centralni šoli bo ob 8:30.

V prvem tednu se bodo učenci prijavili na kosilo vsak dan sproti. Starše učencev na razredni stopnji prosimo, da učenci sporočijo učiteljici, do kdaj bodo določen dan v podaljšanem bivanju. Podaljšano bivanje se bo začelo izvajati s prvim šolskim dnem.

Urniki za šolsko leto 2022/23 bodo objavljeni v ponedeljek, 29.8.2022 na šolski spletni strani pod zavihkom Učenci – urniki pouka.

V prihodnjih dneh vas vabimo, da pogosteje spremljate spletno stran, ki se bo dopolnjevala z informacijami. Od izvajalca šolskih prevozov še nismo prejeli voznega reda. V kolikor bo prišlo do sprememb, vas bomo obvestili preko spletne strani.

Prav tako bodo jutri na spletni strani objavljeni ukrepi in priporočila NIJZ in MIZŠ za preprečevanje širjenja bolezni Covid-19.

Želimo vam prijeten in uspešen začetek novega šolskega leta.

Z najlepšimi pozdravi,

Simon Skočir, ravnatelj

(Skupno 655 obiskov, današnjih obiskov 1)