Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

Prvi dan šolskega leta 2023/24 je pred vrati. S poukom bomo pričeli v petek, 1. 9. 2023. Za učence od 2. – 9. razreda se bo pouk začel ob 8:00 in bo potekal po urniku. Prvo šolsko uro boste učenci preživeli z razredniki. Razredniki in učitelji bodo učence sprejeli v šolski avli in jih odpeljali do učilnice. Učenci naj imajo s seboj copate in šolsko torbo z osnovnimi potrebščinami. Prvi šolski dan bo pouk potekal prvih pet šolskih ur. Organizirani bodo samo prvi prevozi oziroma odvozi.

Starši prvošolcev so prejeli vabila. Sprejem prvošolcev na centralni šoli bo ob 8:30.

Podaljšano bivanje se bo začelo izvajati s prvim šolskim dnem. Starše učencev na razredni stopnji prosimo, da učenci sporočijo učiteljici, do kdaj bodo določen dan v podaljšanem bivanju. Organizirana bo tudi prehrana za učence.

Urniki za šolsko leto 2023/24 bodo objavljeni v sredo, 30. 8. 2023 na šolski spletni strani pod zavihkom Učenci – urniki pouka.

V prihodnjih dneh vas vabimo, da pogosteje spremljate spletno stran, ki se bo dopolnjevala z informacijami. Prejeli boste tudi informacije o režimu prehrane v prvem tednu. Od izvajalca šolskih prevozov še nismo prejeli voznega reda. V kolikor bo prišlo do sprememb, vas bomo obvestili preko spletne strani.

Želimo vam prijeten in uspešen začetek novega šolskega leta.

Z najlepšimi pozdravi,

Simon Skočir, ravnatelj

(Skupno 714 obiskov, današnjih obiskov 1)