Od ponedeljka, 16. 9. 2024, začnejo veljati podatki, ki ste jih starši vpisali na prijavnico za prehrano. Morebitne odjave in prijave uredite sami preko aplikacije mojaMALICA oziroma s poslanim sporočilom na e-pošto: kuhinja@os-kobarid.si (v izjemnih primerih).

Učenci, ki so prijavljeni na šolsko kosilo, so prejeli ključek, s katerim se morajo vsak dan evidentirati na elektronskem čitalcu. Brez ključka ne morejo prejeti kosila. Izjema so učenci podružničnih šol.

Posamezen obrok za odsotnega učenca ste starši dolžni pravočasno odjaviti. Obrok je pravočasno odjavljen, če ga ODJAVITE do 8.00 ure zjutraj istega dne.

Ravno tako morate starši oziroma učenec pravočasno prijaviti obrok (na katerega učenec ni redno naročen). Obrok je pravočasno prijavljen, če ga PRIJAVITE do 8.00 ure zjutraj istega dne.

Kasnejših prijav ne bomo upoštevali.

Posamezen obrok za učenca, ki je odsoten od pouka zaradi sodelovanja pri športnih, kulturnih in drugih tekmovanjih, ekskurzijah, taborih, ipd., organiziranih s strani šole, odjavi šola.

V kolikor starši posameznega obroka ne odjavite pravočasno, plačate polno ceno obroka.

Učenci, ki na kosilo ne bodo prijavljeni, kosila ne bodo dobili.

Prosimo, da se z vašimi otroki tudi doma pogovorite o kulturnem obnašanju pri prehranjevanju ter o pravilnem in spoštljivem ravnanju s hrano.

NOVE SMERNICE

Z začetkom novega šolskega leta 2024/25 stopajo v veljavo prenovljene prehranske smernice za prehranjevanje v vzgojno – izobraževalnih zavodih.

(Skupno 200 obiskov, današnjih obiskov 1)