V tednu otroka, ki ga obeležujemo vsako leto v začetku meseca oktobra, smo se otroci iz 1.a razreda poskušali imeti kar se da super. Mislim, da nam je to uspelo, saj je bilo v prostorih šole slišati veliko smeha, petja in razigranosti.

Kaj vse smo počeli, pa si oglejte v spodnji galeriji.

V ponedeljek, smo se prelevili v prave- pravcate peke in spekli slasten jabolčni zavitek. Mmmm, kako je dišalo.

Čisto vse smo naredili sami. Očistili jabolka, jih naribali, dodali sladkor in cimet, ter testo zavili v rolado. Privoščili smo si tudi zelo sladek in okusen jabolčni sok, ki smo ga iztisnili iz naribanih jabolk.

Ker je bil jabolčni zavitek videti zelo slastno, smo se odločili, da na obisk povabimo prijatelje iz skupine Želvice. Skupaj smo se posladkali in si priredili zabaven dopoldan.

Sredi tedna smo na obisk povabili šeeno skupino iz vrtca, tokrat smo se zabavali in družili z otroki iz Medvedkov. Pridružili pa so se nam tudi otroci iz 2. razreda. Imeli smo zanimv športni dan, saj smo se pomerili v različnih zabavnih in štafetnih igrah.

Teden smo zaključili v športnem duhu. V petek smo se zbudili v sončno jutro in se odpravili na krajši pohod. Sprehodili smo se do kampa Rut, kjer smo izvedli kros.

Mislim, da ni potrebno izgubljati besed o tem, da smo se imeli FENOMENALNO:)

Teden nam je minil zelo hitro.

Se že veselimo novih dogodivščin, ki so pred nami.

(Skupno 74 obiskov, današnjih obiskov 2)