Spoštovani učenci in starši!

V petek, 27. 5. 2022 bo skozi naše kraje potekala etapa kolesarske dirke Giro d’Italia. Takšni dogodki zaradi organizacijskih zahtev posežejo v naš vsakdan in zahtevajo od nas precejšnja prilagajanja.

Zaradi zapore cest (https://www.kobarid.si/objava/624501) izvajalec šolskih prevozov na ta dan ne more zagotoviti prevozov otrok v šolo in iz šole.

Zato smo se odločili, da bomo ta šolski dan izvedli v obliki pouka na daljavo na centralni šoli in na podružnicah. Pouk bo potekal po petkovem urniku. Učitelji, ki poučujejo učence, bodo učencem v prihodnjem tednu dali navodila, kako bodo potekale učne ure (Teams, spletne učilnice, vnaprej pripravljeni učni listi …).

Na centralni šoli in na podružnicah bomo poskrbeli za nujno varstvo za učence prve triade, ki ne bodo mogli ostati doma. Pod vodstvom učiteljev bodo opravljali enake zadolžitve kot njihovi sošolci. Delovni čas posamezne enote šole ostaja nespremenjen (tudi jutranje varstvo in podaljšano bivanje). Poskrbeli bomo tudi za prehrano učencev. Prosimo, da upoštevate zapore cest in poskrbite, da prevzamete otroka v delovnem času šole.

Zaradi lažje organizacije dela prosimo starše, ki bodo ta dan nujno potrebovali varstvo za svoje otroke, da izpolnijo prijavnico in jo najkasneje do torka, 24. 5. 2022 vrnejo razrednikom. Vljudno vas naprošamo, da premislite, ali boste varstvo na ta dan res potrebovali, saj bo zaradi cestnih zapor onemogočen dostop do šole tudi številnim učiteljem.  

Hvala za razumevanje in lep pozdrav,

v.d. ravnatelja Simon Skočir

(Skupno 380 obiskov, današnjih obiskov 1)