Tudi letos so učenci 3. razreda PŠ Smast sodelovali na likovnem natečaju, ki ga že dvajseto leto organizira Policijska uprava Nova Gorica z namenom preventivnega delovanja na področju cestne varnosti otrok v prometu. In tudi letos so bili, tako kot lani, nagrajeni.

Izmed dvesto prispelih likovnih del osnovnih šol okraja PU Nova Gorica je bila med dvajsetimi nagrajenimi tudi slika učenke Eve Braz. Komisijo so sestavljali trije likovni pedagogi goriških šol. Na podelitvi v Knjižnici Franceta Bevka v Novi Gorici so govorniki s področja cestne preventive poudarjali, kako pomembno je ozaveščanje otrok o njihovi ranljivosti v prometu in ustreznem ravnanju za preprečevanje morebitnih nesreč. Zagotovo tudi sodelovanje na takem natečaju pripomore k ozaveščanju.

Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili Policijski postaji Bovec za spremstvo, varen prevoz na prireditev in nazaj z vmesnim sladkim presenečenjem in za vse aktivnosti, ki jih preko leta pomagajo izvajati na naši šoli z namenom zagotavljanja večje varnosti vseh naših otrok. Hvala, policisti.

Čestitke nagrajenki!

Mateja Černigoj Skočir, mentorica

(Skupno 193 obiskov, današnjih obiskov 1)